Организираме почистване само след направен БЕЗПЛАТЕН оглед!

 • office@bonanza08.com

  Пиши ни

 • Пон. - Петък

  9:00ч. - 17:30ч.

 • Позвъни на

  0885 888 222

 • ул. Делийска воденица 31

  София

Бонанза услуги

Ние почистваме всичко и навсякъде – от най-малката тоалетна, до огромни индустриални обекти. Няма да откриете фиксирани цени за отделните услуги в сайта, нито можем да Ви кажем „ориентировъчна“ цена по телефона. Изготвяме индивидуална оферта САМО след направен БЕЗПЛАТЕН оглед. На място колега ще ви обясни по какъв начин можем да почистим, какви препарати ще ползваме, ще се наложи ли машинно почистване, както и ще отговори на всички ваши въпроси. Свържете се с нас или ни оставете запитване, за да организираме вашия безплатен оглед.

Основното почистване може да бъде, както на частен дом, така и на бизнес обект. То включва отстраняване на засъхнали мазилки, гипс, цимент, боя, латекс и събиране на отпадъците в чували. Премахване на велпапе, найлони. Детайлно и внимателно почистване на под, стени, баня, тоалетна, тераси,офис мебели, осветителни тела и офис техника. Двустранно почистване и измиване на дограмата и прозорците. Обектът се привежда във вид готов за обитаване.

Прахосмукиране, измиване на твърди настилки със специализирани препарати, почистване на стъклопакети и дограми, почистване и обезпрашаване на мебели и техника, почистване, дезинфекция, ароматизиране и полиране на санитарни възли, събиране и изхвърляне на отпадъци. 

 • При частните домове работим с мобилен екип „Абонаменти“!

Извършва се чрез еднодискова роторна машина и специални препарати, разтварящи замърсяванията. Следва употреба на екстракторна машина, която впръсква препат и вода под налягане и изсмуква наслагванията. Постига се отстраняване на петна и замърсявания от настилката и възстановяване свежестта на цветовете ѝ.

За изпиране на килими, пътеки, мокети, калъфи, възглавници, губери и т.н. се свържете с отдел „Килими“ на 0885 888 777 или prane_na_kilimi@bonanza08.com

Извършва се ръчно с подходящо оборудване . Почистването на стъкла и витрини над 2 м. се извършва посредством телескопични удължители. Ефективно почистване на стъкла се извършва на височина не повече от 10 м.

Чрез използване на роторна /еднодискова/ машина с абразивни дискове или четки и подходящи за целта препарати. Следва вакуумиране на разтвора с мощна професионална водосмукачка. Настилката придобива изсушен, идеално чист вид.

След измиването върху настилката се нанася полиращ полимерен препарат, устойчив на триене, предпазващ и гланциращ настилката. Препаратът образува филмов слой, който не позволява на замърсяванията да проникнат в порите на материала и дава възможност за ефикасно ежедневно поддържане.

Неколкократно обработване повърхността на мрамора със специален препарат – кристализатор и еднодискова машина със стоманени дискове. Придава на мрамора огледален гланц, дълготрайна устойчивост срещу износване и осигурява лесно поддържане. Кристализиращият слой не допуска проникване на замърсявания в структурата на мрамора.

Извършва се по оригинална технология с диамантени дискове, които гарантират отнемане на 2-3 мм. от повърхностния слой. Премахват се всички механични наранявания и замърсявания, като се постига заводска полировка на каменната настилка.

Индycтpиaлният aлпийcĸи cпocoб съдъpжa тexниĸи, пpoизлeзли oт aлпинизмa и cпeлeoлoгиятa, ĸoитo ca ycъвъpшeнcтвaни и aдaптиpaни зa дocтъп дo cгpaди и cъopъжeния. Πoзвoлявa нa алпинистите да paбoтят eфeĸтивнo и ĸoмфopтнo нa изĸлючитeлнo тpyднoдocтъпни мecтa. Aлпийcĸият cпocoб e eфиĸacнa и гъвĸaвa cиcтeмa c peдицa пpeдимcтвa пpeд тpaдициoннитe мeтoди зa paбoтa нa виcoчинa.

Сиcтeмитe зa въжeн дocтъп ce инcтaлиpaт изĸлючитeлнo бъpзo, oбиĸнoвeнo 1-1.30 чaca пoдгoтoвĸa ca дocтaтъчни зa cтpoитeлнитe aлпиниcти дa зaпoчнaт paбoтa. Рaбoтaтa e възмoжнa нa мecтa, ĸъдeтo e нeвъзмoжнo или нeyмecтнo дa бъдe пocтpoeнo cĸeлe или дa бъдe изпoлзвaнa пoдeмнa тexниĸa. Πpи paбoтa в пpoмишлeни oбeĸти oбиĸнoвeнo нe ce нaлaгa cпиpaнe нa paбoтния пpoцec.

Извършваме машинно почистване на ескалатори с ръчноводим скръбър, специално пригоден за почистване на ескалатори и травелатори. Машината е оборудвана с въртяща се на 180⁰ четкова глава, която позволява почистване на стъпалата без значение от тяхната ширина. Ефективно премахва замърсявания от машинно масло, течности, камъчета, засъхнала прах и кал, които могат да повредят стъпалата или механизма на ескалатора. Така се подобрява цялостния облик на сградата и се повишава надеждността на ескалаторите. Машината е особено подходяща за търговски центрове, обществени и офис сгради, летища, гари и други.

Услугата „Кърти, чисти, извозва“ се предлага на територията на град София и региона.
Разполагаме с опитен екип, който ще изкърти всичко излишно. Извършваме събаряне на стени, събаряне на стари постройки и други къртачни услуги за София.
Предлагаме още:
Професионално почистване на строителни отпадъци след къртене или ремонт;
Почистване на тавани, мазета и дворове;
Извозване на всякакви строителни отпадъци, стари мебели и електроуреди до сметище;
Осигуряване на контейнери за отпадъци след ремонт и след строителна дейност.

Почистваме след специфични и непредвидени ситуации.

Снегопочистване, озеленяване, техническа поддръжка

По-горе сме изброили най-често търсените услуги от наши клиенти, но имайте предвид, че можем да почистим всичко. Ако все пак нещо няма да успеем да извършим като услуга по една или друга причина, то бъдете сигурни, че още на огледа ще бъдем максимално честни и ще ви го кажем.