Организираме почистване само след направен БЕЗПЛАТЕН оглед!

 • office@bonanza08.com

  Пиши ни

 • Пон. - Петък

  9:00ч. - 17:30ч.

 • Позвъни на

  0885 888 222

 • ул. Делийска воденица 31

  София

Над 2 500 българи в Лондон посетиха най-големия кариерен форум (РАЗШИРЕН РЕПОРТАЖ)

Събитието „Кариера и живот – защо в България?“ спечели интереса на над 2500 българи в сградата на Кралското географско в Лондон. То се организира от основателите на платформата Bulgaria Wants You – Иван Христов и Андрей Арнаудов.

Форумът беше открит от Негово Царско Височество Кирил, Княз Преславски и Херцог Саксонски. Звездни лектори бяха холивудският актьор Димитър Маринов и спортистът Димитър Бербатов, които разчувстваха публиката с думите си, изпълнени с обич към родното.

В събитието взеха участие и мениджъри и предприемачи от водещи български компании, сред които и Даниел Бачорски, собственик на „Бонанза – Бачорски“. А на кариерните щандове посетителите имаха възможност да се запознаят с пазара на труда в България и да получат реални предложения за работа обратно в родината.

Следващото събитие „Кариера и живот – защо в България?“ ще бъде в София на 11 юни в София Тех Парк.

Можете да видите повече в репортажа на БНТ: https://bntnews.bg/news/nad-2500-dushi-se-vklyuchiha-v-nai-golemiya-karieren-forum-za-balgarite-v-chuzhbina-1228857news.html?fbclid=IwAR0ZxSKUqnyZr67Hpg2g2OoVwOZmKOBbSaxL3YPpQ4bJEG_hQpKaCA3e8ZU